Psychotherapiepraktijk Van der Knaap

Els van der Knaap

Sinds 1988 werk ik als (groeps)psychotherapeut, trainer en coach. In 2001 ben ik naast mijn werk bij de GGZ Leiden begonnen met een eigen praktijk. Sinds 2017 werk ik uitsluitend in mijn eigen praktijk.

U kunt bij mij terecht met vragen en problemen die te maken hebben met bijvoorbeeld angsten, burnout, depressiviteit, rouw, klachten na een trauma, werkproblemen of studieproblemen, lichamelijke problemen, problemen die samenhangen met uw levensfase, relatieproblemen, identiteitsproblemen of persoonlijkheidsproblemen.

Het eerste contact is meestal telefonisch. Hierin verken ik samen met u of ik de juiste persoon ben om u te helpen. Als we samen tot de conclusie komen dat dit het geval is volgt er een intakegesprek waarin we onderzoeken wat het kernprobleem is. Daarna stel ik met u een behandelplan op. Hierin maken we afspraken over hoe ik werk en wat u kunt verwachten.

In de therapie werk ik met verschillende technieken en methodieken, zoals cognitieve gedragstherapie voor diverse klachten, EMDR voor traumaverwerking, interpersoonlijke therapie bij depressies, systeemtherapie bij relatieproblemen, inzichtgevende therapie en schematherapie bij persoonlijkheidsproblemen.

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding door u ziektekostenverzekeraar heeft u in elk geval een verwijsbrief van de huisarts nodig.

U vindt meer informatie op mijn website: www.elsvanderknaap.nl

Welkom op onze website. U vindt hier meer informatie over onze praktijk.

Lammenschansweg 15

2313 DH LEIDEN

Psychologenpraktijk Lammenschans

U kunt ons ook direct bellen:

Els van der Knaap              06 30 08 92 86

Barbara Foppema              06 23 40 92 08

 

Jacqueline Gerbrands        06 55 77 40 56

1

2

3

© 2011-2012 Psychologenpraktijk Lammenschans, update: 13 december 2019

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now